Lihastestaus

Lihastestauslomake

Täytämällä lomakkeen olemme sinuun yhteydessä 24h sisällä.

Muscle Performance Assessment (MPA)

 

Onko kehossasi puolieroja, jotka 

 

  • heikentävät ryhtiä
  • aiheuttavat kiputiloja
  • lisäävät jäykkyyttä
  • rajoittavat toiminta- ja suorituskykyäsi

 

Haluatko paikantaa puolierot ja epäsymmetriat kehossasi, jolloin ennaltaehkäiset loukkaantumisia ja tehostat liikettä?

 

Haluatko saada objektiivista tietoa lihasvoimastasi treenauksen ja urheilusuorituksesi tueksi?

 

MPA lihastestaus on Sport Labin kehittämä lihasvoiman ja puolierojen diagnosointipalvelu. Sen avulla määrittelemme yksilön lähtötason ja kehityskohteet kehon eri lihasryhmissä nopeasti, tarkasti ja motivoivasti.

 

MPA lihastestaus sopii kaikille toimistotyöläisistä kuntoliikkujiin, junioreista urheilun harrastajiin, tavoitteellisesti treenaavista huippu-urheilijoihin.

 

Tällä hetkellä työskentelemme valmennusasiakkaidemme lisäksi mm. urheiluseurojen kanssa tehden urheilijoiden lähtötaso ja seurantamittauksia sekä konsultoimme heidän fysiikkaharjoitteluaan. Yrityksille räätälöimme mittaukset työergonomiaa ja hyvinvointia tukeviksi.

 

Meidän mielestä kaikilla ihmisillä tulisi olla ainakin yksi sama tavoite – parantaa kehon symmetriaa.

 

Testaukseen sisältyy sekä suullinen että kirjallinen palaute. Palautteemme on kattava kokonaisuus. Numerodatan ja kuvaajien lisäksi saamme visuaalisen "kehokartan", josta näemme kehon tilan yhdellä silmäyksellä. Lisäksi suunnittelemme mittauksiin perustuvia oheisharjoitusohjelmia, jotka sisältävät liikevideot ja selkeät ohjeet.

 

Teemme MPA lihastestauksia yksilöille Helsingissä Talin Tenniskeskuksen Fysiikka Studiolla sekä ryhmätestauksia erikseen tilattuna kuntosaleilla, urheiluseuroissa ja yrityksissä ympäri Suomen.

 

Koko kehon lihastestaus kestää 30min ja palaute 15min. Teemme myös tarvittaessa pienempien osa-alueiden testauksia esimerkiksi alaraajat, lantio, hartiat jne.

 

Täytä lihastestauslomake ja olemme sinuun yhteydessä 24h sisällä.