Sport Lab

Voimaa & Kondista

 

Sport Lab on fysiikkavalmennukseen ja -testaukseen keskittyvä yritys. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin Talin tenniskeskuksen Fysiikka Studiolla sekä verkkovalmennuksen avulla ympäri maailman.

Yritys on perustettu vuonna 2014 ja saanut vuosi vuodelta enemmän jalansijaa liikunnan ja urheilun kentässä. Toimintafilosofiamme perustuu asiantuntijuuteen, valmennusosaamiseen ja yksilölähtöisyyteen. Asiakkaitamme ovat lukuisat suomenmestarit ja ammattilaisurheilijat, kuntoilijat ja mailapeliharrastajat sekä urheiluseurat, lajiliitot ja yritykset. 

Sport Labiin kuuluu kaksi päätoimista fysiikkavalmentajaa eri osaamisalueilta.

Pyrimme määrittelemään mitä on laadukas ja moderni fysiikkaharjoittelu sekä vastaamme toiminnallamme keskeisiin haasteisiin ja kysymyksiin kuten;

  • Miten treenata fysiikkaa turvallisesti ja tehokkaasti niin että se tukee lajisuoritusta?
  • Miten toteuttaa kehittävä ja yksilöllinen fysiikkaharjoitusjakso?
  • Mitä ovat yleiset atleettiset taidot ja miten niitä kehitetään?
  • Miten treenata fysiikkaa laadukkaasti ilman kuntosalia ja merkittäviä harjoitusvälineitä?
  • Miten hyödyntää teknologiaa ja testausta osana harjoitteluasi?
  • Miten urheiluseurat voivat kehittää urheilijoidensa fysiikkaharjoittelua?

Missio

Sport Labilla on kaksi tärkeää syytä olla olemassa

  1. Haluamme edistää etulinjassa fysiikkavalmennus- ja -harjoittelukulttuuria sekä lisätä ihmisten terveyttä, hyvinvointia ja atleettisuutta
  2. Jakaa tutkimuksiin perustuvaa tietoa fyysisestä harjoittelusta, tehostaa oppimista urheiluteknologian avulla sekä rakentaa umpeen urheilutieteiden ja käytännön valmennuksen välistä siltaa.