Sport Lab

Voimaa & Kondista

 

Sport Lab on oheis- ja fysiikkavalmennukseen keskittyvä yritys. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin Talissa sekä verkkovalmennuksen avulla ympäri maailman.

Yritys on perustettu vuonna 2014 ja saanut vuosi vuodelta enemmän jalansijaa liikunnan ja urheilun kentässä. Toimintafilosofiamme perustuu asiantuntijuuteen, valmennusosaamiseen ja asiakaslähtöisyyteen. Asiakkaitamme ovat lukuisat suomenmestarit ja ammattilaisurheilijat, kuntoilijat ja mailapeliharrastajat sekä urheiluseurat, lajiliitot ja yritykset. 

Sport Labiin kuuluu kaksi päätoimista fysiikkavalmentajaa eri osaamisalueilta. Pyrimme määrittelemään mitä on laadukas ja moderni fysiikkaharjoittelu sekä vastaamme toiminnallamme keskeisiin haasteisiin ja kysymyksiin kuten;

  • Miten treenata fysiikkaa  turvallisesti ja tehokkaasti niin että se tukee lajisuoritustasi?
  • Miten toteuttaa kehittävä ja yksilöllinen fysiikkavalmennusharjoitusjakso?
  • Miten treenata fysiikkaa laadukkaasti ilman kuntosalia ja merkittäviä harjoitusvälineitä?
  • Miten valmistat itsesi lajitreeniin parhaiten ja mitä tehdä jotta palaudut niistä tehokkaammin?
  • Miten hyödyntää teknologiaa ja testausta osana harjoitteluasi?
  • Miten urheiluseurat voivat kehittää urheilijoidensa fysiikkaharjoittelua?

Missio

Sport Labilla on kaksi tärkeää syytä olla olemassa

  1. Haluamme edistää etulinjassa mailapelaajien fysiikkaharjoittelua ja lisätä ihmisten terveyttä, hyvinvointia ja atleettisuutta sekä tukea urheilulajien kehitystä
  2. Jakaa tutkimuksiin perustuvaa tietoa fyysisestä harjoittelusta, tehostaa oppimista urheiluteknologian avulla sekä rakentaa umpeen urheilutieteiden ja käytännön valmennuksen välistä siltaa.