Sport Lab

Mailapelien fysiikkavalmennuksen kotipesä

Sport Lab on mailapelien oheis- ja fysiikkavalmennukseen keskittyvä yritys. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin Talissa sekä verkkovalmennuksen avulla ympäri maailman.

Yritys on perustettu vuonna 2014 ja saanut vuosi vuodelta enemmän jalansijaa liikunnan ja urheilun kentässä. Toimintafilosofiamme perustuu asiantuntijuuteen, valmennusosaamiseen ja asiakaslähtöisyyteen. Asiakkaitamme ovat lukuisat suomenmestarit ja ammattilaisurheilijat, kuntoilijat ja mailapeliharrastajat sekä urheiluseurat, lajiliitot ja yritykset. 

Sport Labiin kuuluu kolme fysiikkavalmentajaa eri osaamisalueilta. Pyrimme määrittelemään mitä on laadukas ja moderni fysiikkaharjoittelu sekä vastaamme sen kautta keskeisiin haasteisiin ja kysymyksiin kuten;

  • Miten tehdä oheis- ja fysiikkaharjoittelua turvallisesti ja tehokkaasti niin että se tukee lajisuoritustasi?
  • Miten treenata fysiikkaa laadukkaasti ilman kuntosalia ja merkittäviä harjoitusvälineitä?
  • Miten valmistat itsesi lajitreeniin parhaiten ja mitä tehdä jotta palaudut niistä tehokkaammin?
  • Miten hyödyntää teknologiaa ja testausta osana harjoitteluasi?
  • Miten toteuttaa kehittävä ja yksilöllinen fysiikkavalmennusharjoitusjakso?
  • Miten urheiluseurat voivat kehittää fysiikkaharjoittelua?

Missio

Sport Labilla on kaksi tärkeää syytä olla olemassa

  1. Haluamme edistää etulinjassa mailapelaajien fysiikkaharjoittelua ja lisätä ihmisten terveyttä, hyvinvointia ja atleettisuutta sekä tukea urheilulajien kehitystä
  2. Jakaa tutkimuksiin perustuvaa tietoa fyysisestä harjoittelusta, tehostaa oppimista urheiluteknologian avulla sekä rakentaa umpeen urheilutieteiden ja käytännön valmennuksen välistä siltaa.
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.