SPORT LAB VALMENTAJAT

Sport Lab valmentajat ovat kokeneita sekä rautaisia valmennusalan ammattilaisia

Jaakko-Antti Peltola

Tennisliiton Porsche Junior Teamin ja HVS tenniksen kilpapelaajien fysiikkavalmentaja

Liikuntieteiden maisteri, Liikuntabiologia, Jyväskylän Yliopisto (biomekaniikka)

Täydentäviä opintoja mm. UK Strength & Conditioning Association -koulutus ja ESF 3-tason valmentajatutkinto

Päätoimisesti fysiikkavalmentajana noin 5 vuotta, jota ennen sivutoimisena squashvalmentajana nuorten maajoukkueissa ja seuroissa noin 7 vuotta

Työskennellyt usean Suomen mestarin ja ammattilaispelaajan kanssa kolmessa eri mailapelissa – tenniksessä, sulkapallossa ja squashissa

 

Erika Pakkala

Fysioterapeutti (AMK), päätyö fysioterapeuttina, erikoistuminen urheilufysioterapiaan. Painopisteinä aktiiviliikkujien ja urheilijoiden fysioterapia, fysioterapeuttinen ohjaus sekä oheisharjoitteluvalmennus. 

Pitkä ura telinevoimistelijana vuosina 2000-2014. Voimistellut tyttöjen ja naisten maajoukkueessa ja edustanut Suomea EM- ja MM-kilpailuissa. Kilpauran jälkeen valmentanut useita vuosia telinevoimistelijoita SM-tasolla. 

Tavoitteena terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, loukkaantumisten ennaltaehkäisy ja terveiden harjoituspäivien lisääminen.

Olli Leino

Päätyö nopeuslajien ominaisuusvalmennus ja yleisurheilun lajivalmennus.

Liikuntatieteiden maisteri, Liikuntabiologia, Jyväskylän yliopisto (valmennus ja testaus). Filosofian tohtori, ympäristöterveys, Itä-Suomen yliopisto. Diplomi-insinööri, ympäristötekniikka, Oulun yliopisto.

Yleisurheilu: Suomen urheiluliitto Taso 1 ja 2 Nuorisovalmentajatutkinto, Taekwon-Do: International instructor (certificate 2026 / 2011), kamppailuvalmentajatutkinto (Taso 2), kansainvälinen tuomari (B-taso)

Päätoimisesti urheiluvalmentaja 2013-2019, valmentajana1999 lähtien. Maajoukkuevalmentaja Taekwon-Do 2014-2015. Valmentanut SM-mitalistitason yleisurheilijoita 2015-2019. Omalta uralta EM pronssi ja EM hopea (Taekwon-Do) sekä useita kansainvälisen tason mitaleja ja SM-mitaleja.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.