Miksi valita minut liikuntabiologina valmentajaksesi ‚Äď 10 syyt√§

Liikuntabiologin palkkaaminen valmentajaksi tuo monia etuja, varsinkin kun tavoitteena on yksilöllinen ja tieteellisesti perusteltu valmennus. Tässä kymmenen syytä, miksi palkata minut valmentajaksi:

Opetan sinut ymmärtämään tavoitteiden asettelun perusteita ja autan niiden saavuttamisessa.

Laadin sinulle yksilöllisen kehityssuunnitelman, joka ottaa huomioon sinun ainutlaatuiset ominaisuutesi, tavoitteesi ja terveysnäkökohtasi kokonaisvaltaisesti.

Liikuntabiologit ovat korkeasti koulutettuja ammattilaisia, joilla on syvä tieteellinen ymmärrys liikunnan vaikutuksista ihmiskehoon. Hyödynnän tätä asiantuntemustani suunnitellessani sinulle harjoitusohjelmia ja antaessani ravitsemusneuvontaa.

Osaamiseni selkärankana on akateeminen koulutus, lihaksina pitkä kokemus kuntoilijoiden ja urheilijoiden valmentamisesta ja sydämenä aidosti välittävä valmennustyö.

Olen tavoitettavissasi, annan palautetta ja motivoin sinua arjessa eteenpäin.

Tieteellisesti perustellut harjoitusohjelmat edistävät tehokkaampia ja kestävämpiä tuloksia valmennettaville, koska harjoittelu perustuu yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin.

Huomioin harjoittelun lisäksi myös muut elämäntapatekijät, kuten unen, stressinhallinnan ja ravitsemuksen.

Valmennukseni tehostaa ajankäyttöäsi järkevän priorisoinnin avulla. Tiedät mitä tehdä, milloin ja kuinka paljon suhteessa tavoitteeseesi.

Konsultoin tarvittaessa muita terveydenhuollon asiantuntijoita tilanteestasi.

Seuraan edistymistäsi ja arvioin harjoitusohjelman tehokkuutta, jolloin voimme tarvittaessa tehdä muutoksia joustavasti.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.