Mitä voit odottaa valmennuksestani?

Valmennus koostuu näistä elementeistä

Tutustumme toisiimme ja käymme läpi tämänhetkistä tilannettasi, tarpeitasi ja odotuksiasi.

Konsultaation pohjalta arvioimme fyysisen kuntosi, ravitsemuksesi ja hyvinvointisi. Tämä vaihe auttaa määrittämään lähtötason ja räätälöimään valmennusohjelman.

Laadin sinulle yksilöllisen valmennussuunnitelman. Suunnitelma sisältää yksityiskohtaiset ohjeet harjoitteluun, ravitsemukseen ja mahdollisesti muihin hyvinvointiin liittyviin osa-alueisiin.

Valmennus voi sisältää säännöllisiä yhteisiä treenejä ja tapaamisia (etänä/livenä), joissa käydään läpi edistymistäsi, mahdollisia haasteita ja tehdään tarvittavia muutoksia valmennussuunnitelmaan. Näissä tapaamisissa voidaan myös käsitellä uusia tavoitteita ja asettaa välitavoitteita.

Tarjoan tukea sinulle sähköpostin, puhelimen tai WhatsAppin välityksellä. Tuki voi sisältää vastauksia kysymyksiisi, lisäohjeita ja motivointia.

Valmennusprosessin aikana voidaan seurata edistymistäsi mittauksien, kyselyiden tai muiden arviointimenetelmien avulla.

Valmennusprosessi on dynaaminen ja tavoitteet voivat muuttua ajan myötä. Tavoitteita ja valmennussuunnitelmaa päivitetään yhdessä, jotta ne pysyvät ajan tasalla kehityksesi ja tarpeittesi kanssa.

Kun valmennusprosessi halutaan päättää, loppukonsultaatiossa arvioidaan saavutettuja tuloksia, käydään läpi opittuja asioita ja luodaan suunnitelma jatkosta.

Jatkosuunnitelma voi sisältää itsenäistä harjoittelua, mahdollisia jatkotavoitteita tai muita toimenpiteitä valmennuksen jälkeen.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.