Oletko kiinnostunut valmennuksestani?

Valmennan ammattitaidolla ja isolla sydämellä kaiken tasoisia ihmisiä, aina aloittelijoista kokeneempiin ja tavoitteellisesti harjoittelevista huippu-urheilijoihin.

Minua voit lähestyä matalalla kynnyksellä terveyteen, liikuntaan ja suorituskykyyn liittyvissä asioissa. Uutena asiakkaana tarjoan sinulle 30 minuutin maksuttoman konsultaation, jossa kartoitetaan lähtötilanteesi, toiveesi ja tavoitteesi. Tämän pohjalta luodaan valmennussuunnitelma, joka toimii mahdollisen valmennussuhteemme kivijalkana.

Erityisosaamistani ovat toimintakyvyn ja lihastasapainon edistäminen, kuntosaliharjoittelun ohjaaminen sekä ravintovalmennus. Räätälöin jokaisen valmennuksen yksilöllisesti asiakkaan tarpeet ja tavoitteet huomioiden. Olipa kyseessä sitten terveyden edistäminen, painonhallinta, lihaskunnon kohottaminen tai energisempi arki, löydämme siihen yhdessä juuri sinulle sopivat ratkaisut.

Tavoitteellisesti harjoittelevien ja urheilijoiden valmennuksessa keskityn erityisesti suorituskyvyn eri osa-alueiden (voima-, nopeus- ja kestävyysharjoittelu) ja kokonaisuuden hallintaan sekä eri urheilulajien vaatimuksien ymmärtämiseen. Valmennus voi pitää sisällään fysiikkaharjoittelun keskeisiä osa-alueita kuten painonnosto- ja voimaharjoittelutekniikoita, kehonhallinta- ja liikkuvuusharjoitteita sekä nopeus-, ketteryys- ja kimmoisuusharjoittelua.

Henkilökohtaiseen valmennukseeni mahtuu rajoitettu määrä ihmisiä, joten olethan yhteydessä pikaisesti, jotta voimme kartoittaa olenko oikea valmentaja juuri sinulle.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.